Tweets by @herkingen_55

Actueel overzicht afgelastingen

Gaat jou wedstrijd nog door of is deze afgelast? Klik voor een overzicht van de afgelastingen op onderstaande link.
Link: Actueel overzicht afgelastingen

01-01 | Nieuwjaarsreceptie en onderlinge partij op 5 januari

Nieuwjaarsreceptie 2019

Herkingen - Het bestuur wenst een ieder een voorspoedig en gezond 2019 toe en nodigt leden, begunstigers en sponsoren uit voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie welke zal plaatsvinden op zaterdag 5 januari 2019. Onder het genot van een drankje serveren wij deze middag traditioneel onze beroemde poters met spek. Voorafgaand zal er een onderlinge partij worden gespeeld tussen de oude(re) en jonge(re) generatie spelers. Aanvang 14.00 uur.

29-12 | Herkingen '55 op 6de plaats tijdens Champions League 2018

Bron: VoetbalRotterdam 

Sommelsdijk 
- Stellendam heeft de Champions League in De Staver gewonnen. De zaterdag vierdeklasser was in Middelharnis in de finale te sterk voor De Jonge Spartaan. In een spannende finale scoorden beide ploegen niet. Stellendam was in de beslissende strafschoppenserie de uiteindelijke winnaar. Herkingen '55 moest in de strijd om de vijfde stek de winst laten aan Den Bommel (4-2). Daarmee eindigt de geel/zwarte formatie op een zesde positie in de eindklassering.

15-12 | Inhaalrace Melissant dompelt Herkingen ’55 in mineur

Melissant – Voor Herkingen ’55 komt de winterstop als geroepen, want na een prima competitiestart moesten de geelhemden zaterdag in Melissant hun vierde aaneengesloten verliespartij aanvaardden. Daar zag het overigens in de beginfase niet naar uit, want met een vroege 0-2 voorsprong leek er voor de formatie van Van Neck geen vuiltje aan de lucht. In de tweede helft kon Herkingen ‘55 geen vuist meer maken en knokte de thuisclub zich collectief naar de overwinning.


08-12 | Herkingen '55 kan tij niet keren tegen Abbenbroek

Herkingen – Op een prima bespeelbaar veld trad Herkingen ’55 deze middag aan tegen Abbenbroek. De geelhemden moesten het deze middag stellen zonder hun trainer Ron van Neck, die door de griep geveld noodgedwongen thuis moest verblijven. Alle goede bedoelingen ten spijt heeft Herkingen de tendens van de voorgaande verliespartijen niet weten te keren. Behoudens een prima eerste half uur werden een tiental slappe minuten de thuisclub fataal.


Volg ons op Facebook

Website Sponsoren

08-ws_buijsse.png